Algemene voorwaarden

Voorschot & betalingen

– Alle opgegeven prijzen zijn in Euro.
-De boeking van een reportage bij Kaon Photography is vastgelegd na het betalen van een voorschot bepaald door de fotograaf. Dit voorschot dient tevens als annuleringskost: indien een reportage geannuleerd wordt door de klant kan dit bedrag niet teruggevorderd worden. Indien de klant 1u na de afgesproken tijd niet aanwezig is op de locatie, wordt de shoot automatisch geannuleerd. Hierbij wordt de voorschot ook niet terug betaald.
– De voorschot wordt enkel terugbetaald bij belet/ziekte van de fotograaf & als er geen andere oplossing voor gevonden wordt.
– De resterende bedrag dient betaald te worden op de dag van de shoot.
– De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs voor een huwelijksreportage die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

Afwerking & aflevering beelden

– U ontvangt alle foto’s digitaal in hoog kwaliteit, helemaal afgewerkt in de stijl van de fotograaf ( zie portfolio ).
– De onbewerkte RAW Beelden worden nooit afgeleverd.
– Indien de foto’s niet binnen het maximaal termijn afgeleverd kunnen worden, dan neemt de fotograaf contact op om een nieuwe termijn af te spreken. Dit heeft nooit invloed op de prijsafspraken.
– Indien de klant de foto?s sneller wilt ontvangen, dan kan dit tegen een meer prijs( afhankelijk van de type reportage, aantal foto’s & de aflever snelheid).
– De foto?s en drukwerk kunnen worden afgehaald ?of voor een meerkost verzonden worden.
Het opsturen van het prints( bv albums, canvassen,….) of andere opties (bv USB, bedankingskaartjes,….) wordt doorgerekend aan de klant. De werkelijke verzendingskost wordt aangerekend. Bij verzending van bestellingen per post zijn wij niet verantwoordelijk voor schade toegebracht tijdens de levering.
– Een huwelijksreportage van KaOn Photography wordt beschouwd als een artistiek werk en is daarbij onderhevig aan auteursrechten. De foto’s blijven eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling van de huwelijksreportage koopt de klant het recht om de foto’s te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Indien de klant de foto’s gebruikt voor commerci?le doeleinden zonder gepaste vergoeding voor de fotograaf, zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden. Foto’s gemaakt door KaOn Photography kunnen ter allen tijden gepubliceerd worden op websites, blogs en sociale media (facebook, instagram,…) met credits toe naar ‘Kaon Photography’ of elifo.sg-host.com.